Modele de mesaje

-Citeste si: mesaje de Anul Nou pe care trebuie sa le citesti. Urari care te vor face sa Razi cu Lacrimi mesaje de SF Vasile, urări de la multi Ani, Vasile! SMS-URI și felicitări. PE 1 ianuarie 2019, e sărbătoare Mare de Cruce Roșie. Creștinii îl prăznuiesc PE Sfântul Vasile, prilej cu care petrecerea începută de Anul Nou poate continua. Astfel că, ți-am pregătit cele mai Frumoase l`urari de la multi Ani pe care să le faci apropiaților şi cunoscuților Care poartă numele de Vasile și Vasilica. Citeste si-mesaje de CRACIUN. Ce l`urari de saratori le Poti trimite celor Dragi Accueil Nouvelles social mesaje de SF Vasile, urări de la multi Ani, Vasile, SMS-URI și felicitări de Onomastica celor Dragi! Urări de Anul Nou, cele mai Frumoase mesaje, SMS-URI, felicitări de la multi Ani 2019 pentru CEI Dragi Pingback: mesaje de Sfântul Vasile. SMS-URI, urari şi felicitari pe care le potï trimite celor care isi sărbăf ziua numelui-Ziarul Unirea | Ziarul Unirea HOME LIFESTYLE famille mesaje de Sfântul Andrei. Ce mesaje, urări, SMS-URI, felicitări potï trimite sărbătoriților de SF Andrei felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez sa FII Mereu sănătos, énergique si en peline de bucurie. La multi Ani Andrei! . . .

MESAJE DE CRACIUN. IATA 20 de SMS-URI si mesaje de craciun pe care le Poti trimite celor Dragi: “fie ca sărbătorile de iarna să vă aducă Bucuria crăciunului prin speranţă, spiritul crăciunului prin Pace, emoţia crăciunului prin dragoste. Citește și: cele mai Frumoase mesaje de Crăciun fericit! “Moş Crăciun Bate la uşă, scoate mâna DIN Mănuşă şi vă da DIN Palma lui darurile cerului, lângă Brad şi lângă foc să vă umple de Noroc!”. 13. Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-TI suempul. Sa FII Vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri Frumoase. CRACIUN FERICIT!. La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata Omenirea, așa si tu luminezi viată MEA! Te Iubesc!.

Fie ca toate împlinirile Frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de SF. Andrei Cat mai Frumoasa!. MESAJE DE ANUL NOU. -Fie ca bucuriile si noastre Frumoase ALE prezentului sa devina amintirile Frumoase ALE viitorului. Un an Nou exceptionnel! “Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă Sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și Sănătate celor Dragi. La multi Ani! “. . “Un gând Bun, o inima curată, un zâmbet PE a voastră față, Vorbe de duh și Pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul Care Vine!” “Fie ca fulgii de zăpadă să čađa ușor peste inima voastră și să vă Aline Dorul de mine. Un Crăciun en pelure de bucurii! “” Aceasta e o noapte specială, în Care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despré Copilul care ai fost.

Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun! “…. “Gânduri bune FuG spre voi, Sănătate şi Noroc! Sărbători fericite şi un an Nou de poveste! La mulţi Ani! “. . “L-am Visat PE moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac Mare în série să aducă Sănătate, deci aşteaptă-L că El Vine, Dar acum este la mine!”-Noul an sa va fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, fericire si nu in ultimul rand sanatate!.